سرزمین زیبا
سرزمین زیبا

سرزمین زیبا

شیرینی گل(مخصوص عید)

شیرینی گل(مخصوص عید)

شیرینی گل(مخصوص عید)

شیرینی گل(مخصوص عید)


مواد لازم :

» کره یک دوم پیمانه یا ۱۲۵ گرم

» پودر قند یک دوم پیمانه یا ۷۵ گرم

» تخم مرغ یک عدد

» وانیل یک هشتم قاشق چایخوری

» کاکائو به میزان لازم

» آرد به میزان لازم

» رنگهای مجاز خوراکی

طرز تهیه :

تمام مواد باید به دمای محیط برسند.

فر را در موقع شروع کار با 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم .

آرد را الک می کنیم .

کره و پودر قند را با قاشق مخلوط می کنیم بعد با همزن میزنیم تا جائی که رنگش کرم رنگ و حجمش دو برابر بشه .

تخم مرغ و وانیل را بهش اضافه می کنیم و خوب به هم میزنیم .

آرد را کم کم اضافه می کنیم تا جائی آرد اضافه می کنیم که خمیر مقداری چسبندگی را داشته باشه .

هر مقدار از خمیر را که مایل هستیم به رنگ دیگه باشه جدا می کنیم .اگر مایل به داشتن رنگ قهوه ای باشیم مقداری پودر کاکائو به خمیر جدا شده اضافه تا رنگ دلخواه را بدست بیاریم بعد اگر خمیر باز چسبندگی داشت کمی آرد بهش میزنیم در استفاده از آرد مراقب باشید چون شیرینی را بعد از پخت سفت می کنه.

از رنگهای مجاز خوراکی برای داشتن رنگهای دیگه استفاده می کنیم به همان ترتیب اضافه کردن پودر کاکائو..

روی خمیرها را میپوشونیم برای اینکه خشک نشن احتیاجی به استراحت نیست.

از هر خمیر به تعداد پنج تا شش توپ درست می کنیم و به صورت گلبرگ اطراف یک توپ خمیر با رنگ متضاد قرار میدیم تعداد گلبرگها سلیقه ای هست .

با کمی فاصله از هم اون ها را در سینی فر می چینیم احتیاجی نیست سینی فر را چرب کنیم .

سینی را در فر به مدت پانزده تا بیست دقیقه قرار میدیم بعد از پانزده دقیقه سینی را از فر در میاریم و تکون میدیم اگر شیرینی ها در سینی حرکت کردن آمادست .

توجه :

- احتیاجی به فشار دادن توپها به هم نیست با وجودیکه این شیرینی بیکین پودر نداره ولی پف می کنه و خودشون به هم می چسبند فقط اگر گلبرگها 5 تائی هستند مواظب باشین خیلی با هم فاصله نداشته باشن.



2- بسته به بزرگی و کوچک بودن تخم مرغ مقدار آرد مصرفی هم فرق می کنه حدودا سه پیمانه را کنار دست داشته باشین برای خاطر جمعی ولی این مقدار را نمیبره فقط برای اینکه وسط راه نخواین دست را از تو خمیر در بیارین و دنبال آرد بچرخین میگم .



3-این شیرینی حتی اگر یک روز تو هوای آزاد باشه خشک نمیشه و لطافت خودش را حفظ می کنه اگر شیرینی شما سفت شد این نشون میده که آرد زیادی استفاده کردین باید خمیر به دست بچسبه و بعد که رنگ بهش میزنین خود به خود این چسبندگی از بین میره حتی خمیر سفید را اگر کمی مهلت بهش بدین دیگه چسبنده نیست.


4-این شیرینی را بعد از پخت که سرد شد میتونین تو ظرف در بسته و تو یخچال برای مدت طولانی نگه دارین و یکساعت قبل از آمدن مهمان از یخچال در بیارین.

پی نوشت :

تاکید می کنم این خمیر باید حتما کمی چسبندگی داشته باشه در

غیر این صورت بعد از پخت توپ ها از هم جدا میشن .

موقع کار با خمیر روی اون را بپوشونید که خمیر هوا نخوره و

چسبندگیش را از دست نده .


منبع


شیرینی گل(مخصوص عید)

شیرینی گل(مخصوص عید)

شیرینی گل(مخصوص عید)

شیرینی گل(مخصوص عید)

شیرینی گل(مخصوص عید)

شیرینی گل(مخصوص عید)

شیرینی گل(مخصوص عید)

شیرینی گل(مخصوص عید)

شیرینی گل(مخصوص عید)

شیرینی گل(مخصوص عید)

شیرینی گل(مخصوص عید)


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد